Sivut

06/11/2012

Boogieboogie at Malibu!

  


On joitakin päiviä, jotka vaan ovat yksinkertaisesti täydellisiä. Toteutimme tänään eilisen suunnitelmamme lähteä rannalle, sillä tämäkin päivä oli lämmin, muttei yhtä törkeän kuuma kuin eilen. Jeremy nouti meidät Mintyn luota ja otimme suunnaksi Malibun. Mikäli vaan saa auton käyttöönsä Losiin suunnatessa, suosittelen! Ihastuin Losiin vieläkin enemmän nähtyäni myös muutakin kuin kaupunkia. Reittimme kulki vuorien läpi ja maisemat olivat huikeita! Paluumatkalla valitsimme sen sijaan rantareitin, joka sekin on todella hieno maisemallisesti.

Päädyimme Zuma beachille, joka on miellytävämpi kuin Losin läheisimmät rannat, sillä vesi on paljon puhtaampaa ja ruuhkaakaan ei ollut liiaksi. Jeremy oli pakannut takakonttiin yllätyksen, boogieboardit! Säälittävää kyllä, olin liian nössö uittamaan itseäni vedessä joten päädyin kuvaamaan rannalla, kun pojat kävi nappaamassa aaltoja. Kolme tuntia meni hetkessä, nauttiessamme kerrankin lempeästä auringosta ja pelailimme frisbeetä. 

Paluumatkalla pysähdyimme nauttimaan Crumbsin herkkuja. Maailman parhaat cupcaket, ihan saletisti. Tällä kertaa snacholeihimme päätyi Cookie Dough ja White Hot Chocolate eli kaksi makua vähemmän maisteltavaksi. Onneksi emme asu kyseisen herkkupuodin vieressä, muuten homma karkaisi lapasesta.

Loppuillan jännäämme presidentinvaalien tuloksia. Tällä hetkellä näyttää vielä hyvältä, toivottavasti lopputuloskin on hyvä. Kannatamme siis Obamaa. Koska kuvia kerran on näinkin ruhtinaallisesti, voin lopettaa lyhyeen. Zaau!

5 comments:

  1. Mahtavia kuvia! Tahdon sanoa heti alkuunsa kuinka paljon arvostan ihmisiä jotka oikeasti uskaltaa lähteä maailmalle pitkiksi aikoihin ja jättää oravanpyörät ja suomen pa*ka kelit :) Jään kyllä mielenkiinnolla lukemaan blogiasi :)

    http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos kiitos :)! Kyllähän tämä on hirvittänyt ja elämä ei todellakaan ole ruusuilla tanssimista täällä, mutta hetkeäkään en kadu. Kyllä sen vaan huomaa, kun on onnellinen.

      Delete
  2. Äääk snakes! Haluan myös sinne asumaan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin mäki! Olen edelleen turistiviisumilla vaan paikalla ja tammikuuksi toivon jotain parempaa, ettei tarvitse aina piipahtaa muualla kolmen kuukauden välein!

      Delete
  3. Hauskan kuuloinen reissu, omasta reissusta sinne on jo yli 10v mutta niin hauska fiilistella kun näkee tuttuja paikkoja. Jos viel LA:n lähellä olette ja saunaan kaipaatte niin ihan kelpo suomalaistyyppinen saunakin sieltä löytyy. Voin kertoa tarkemmin jos kiinnostaa. Pitäkää hauskaa ja terveisiä Tansaniasta!

    Tomppa

    ReplyDelete