Sivut

25/04/2013

Agonda FUNset








Ahdistavaa. Nimenomaan se, että olen bloginkirjoittelussa yli viikon jäljessä ja pitäisi muka muistaa hienot ja hauskat tapahtumat päivien takaa. Reissussa aika vaan hurahtaa ja huomaan, että Goa jäi jo taakse ja olen yksin Mumbaissa veljen lähdettyä kohti Suomea eilen yöllä. Se olis sit tästä eteenpäin yksin selviämistä ;)

Agonda oli "nähty" päivässä ja rentoutuminen oli todellakin se tärkein asia, mutta ahneina kaipasimme äksöniä ja päätimme lähteä jo seuraavana päivänä. Näin jälkiviisaana olisin mielelläni ollut Agondan rauhassa vaikka kolme yötä, sen sijaan että jumitimme Anjunassa neljä yötä. Vinkiksi vaan, että näin turistikauden lopussa majoitusta on tarjolla laajalti myös Agondassa, mutta taso ja hinta vaihtelee roimasti! Onneksemme pyörimme kyselemässä majoituksista useammassakin paikassa ja saimme 800 rupialla todella kivan rantamökin wifillä ja hienolla huoneella. Turisteista on pulaa, joten mökit lähtevät kohtuu hintaan pienelläkin tinkimisellä.  

Ainoa miinus oli melko rankat aallot, jotka eivät tehneet uimisesta ainakaan helppoa. Olo oli välillä kuin pesukoneessa ja öisin nukkumaan mennessä sänky tuntui keinuvan :D Jos haluatte rauhaa ja rentoutumista, valitkaa Agonda. Sieltä myös pääsee hetkessä Palolemiin mikäli kaipaa lössiä ympärilleen.

Agondasta jatkoimme Panjimiin josta tuleekin seuraava stoori ;)

No comments:

Post a Comment